Rask og enkel kyllingwok

Hei og hopp!

N er det blitt en stund siden forrige innlegg. Det blir dessverre snn noen ganger, dagene bare flyr forbi og det er litt vel hektisk til tider.
P fredag dro jeg og ei venninne inn til Oslo for delta p Shape up Convention p lrdag. Noen av dere som var der?? Uansett - Det ble en vt opplevelse fr man si, men absolutt en fin tur. Kroppen var god og stl et par dager etterp! Sndag var det rett p stevne med hesten, og plutselig var det mandag og hverdag. Etter jobb var det kun en liten tur hjemom fr det var trening p vallermyrene og igjen var nok en dag over...

P slike dager s er det fort slurve med kostholdet, og da er det lurt ha noen lure knep p lur! Det skal nemlig ikke mer enn 10 minutter til fr du har en ferdig middag som smaker og gjr godt!

Enkel kyllingwok

2 personer

  • 300-400 g strimlet kylling (gjerne ferdigstekt)
  • 1 pose med wokgrnnsaker, frosne eller ferske
  • 2 grove rundstykker
  • 1 neve peantter
  • Eventulet woksaus
     

Slik gjr du:

  1. Jeg brukte ferdigstekt kylling fra Sverige, s denne varmen jeg bare noen f minutter i mikroen s den tinte.
  2. Bruk en stor og god stekepanne, sett p middels-hy varme. Ha litt olje som tler hy varme i pannen og wok grnnsakene ferdig.
  3. Ha i kylling og eventuelt woksaus
  4. Str over ntter fr servering

Server med ferske rundstykker og kanskje litt smr :)
 

S enkelt - s godt!

Hper det smaker <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits