Svinytrefilet med kremet brokkolisalat

Hei hei :)

Jeg kom over noen flott skiver av svinytrefilet p Rema 1000 her om dagen, og da var det siste forbruksdag og 50 % avslag, noe som passet meg utmerket! Dermed var middagen bestemt og det var bare tilbehret som manglet. Valget falt p en enkel og kremet brokkolisalat. Retten krever ikke mange forberedelser, er ikke kostbar og passer like godt til hverdags som fest.

Svinytrefilet med kremet brokkolisalat

2 personer

  • 1 svin ytrefilet i skiver
  • 1 brokkoli
  • 1/2 boks kesam
  • 1/3 boks philadelphia light
  • Salt, pepper, sukrin +
  • 2-3 drper sitron
  • 1 pakke bacon, finskjrt
  • 1/3 rdlk finhakket
  • Valgfritt: Pinjekjerner eller ntter
     

Slik gjr du:

  1. Start med brokkolisalaten: Kutt opp brokkolihodet i sm buketter og del opp i tynne skiver og ha over en stor bolle
  2. Ha i kesam, philadelphia, sitron og smak til med salt, pepper og sukker. Ha ogs i rdlk og eventuelt pinjekjerner. Bland godt!
  3. Spr stek bacon og ha p toppen av brokkolisalaten.
  4. Stek s ferdig kjttet i stekepannen elle ovnen sammen med litt smr
  5. Server s fort kjttet er gjennomstekt
     

Vi serverte ogs med litt potetbter, men ris eller pasta fungerer nok ogs.

Hper det smaker <3

 

4 kommentarer

Charlotte

05.09.2017 kl.19:49

Ja takk! Tar gjerne en tallerken med dette jeg! Enkelt og greit :)
Charlotte: Helt enig! :)

Victoria Larsen

05.09.2017 kl.21:11

Dette ser helt nydelig ut! :-)
Victoria Larsen: Tusen takk snille deg :)

Skriv en ny kommentar

hits