Svinytrefilet med kremet brokkolisalat

Hei hei :)

Jeg kom over noen flott skiver av svinytrefilet på Rema 1000 her om dagen, og da var det siste forbruksdag og 50 % avslag, noe som passet meg utmerket! Dermed var middagen bestemt og det var bare tilbehøret som manglet. Valget falt på en enkel og kremet brokkolisalat. Retten krever ikke mange forberedelser, er ikke kostbar og passer like godt til hverdags som fest.

Svinytrefilet med kremet brokkolisalat

2 personer

  • 1 svin ytrefilet i skiver
  • 1 brokkoli
  • 1/2 boks kesam
  • 1/3 boks philadelphia light
  • Salt, pepper, sukrin +
  • 2-3 dråper sitron
  • 1 pakke bacon, finskjært
  • 1/3 rødløk finhakket
  • Valgfritt: Pinjekjerner eller nøtter
     

Slik gjør du:

  1. Start med brokkolisalaten: Kutt opp brokkolihodet i små buketter og del opp i tynne skiver og ha over en stor bolle
  2. Ha i kesam, philadelphia, sitron og smak til med salt, pepper og sukker. Ha også i rødløk og eventuelt pinjekjerner. Bland godt!
  3. Sprø stek bacon og ha på toppen av brokkolisalaten.
  4. Stek så ferdig kjøttet i stekepannen elle ovnen sammen med litt smør
  5. Server så fort kjøttet er gjennomstekt
     

Vi serverte også med litt potetbåter, men ris eller pasta fungerer nok også.

Håper det smaker <3

 

4 kommentarer

Charlotte

05.09.2017 kl.19:49

Ja takk! Tar gjerne en tallerken med dette jeg! Enkelt og greit :)
Charlotte: Helt enig! :)

Victoria Larsen

05.09.2017 kl.21:11

Dette ser helt nydelig ut! :-)
Victoria Larsen: Tusen takk snille deg :)

Skriv en ny kommentar

hits