Tilbake til hverdagen - Del 2

God kveld!

Det har vært en lang helg, med mye reising, men alt i alt en fin helg. Fredag var det klart for første skoledag på Notodden før vi på ettermiddagen satte kursen mot Kongsvinger. Det endte med en 4 timers kjøretur (normalt 3 gode)... Omkjøring ved Holmestrand førte til at turen ble litt lengre - noen ganger føles det ut som det er veiarbeid overalt?! Men vel fremme, og taco stod på menyen, og det smaker jo alltid godt! Lørdagen ble tilbringt med store deler av samboerens familie da vi var i bryllupsmiddag til søsteren. En deilig biffstroganoff hryte og en heftig kakebord ble servert og vi hygget oss til langt på natt. Litt ekstra trøtt når jeg våknet i dag tidlig, men svigermor serverte nystekte rundstykker, eggerøre og masse deilig pålegg, noe som gjorde umiddelbart dagen mye bedre! Så var det igjen klart for den kjedelige turen hjemover. Plutselig så var helgen over, og nå sitter jeg i sofaen for å klargjøre menyen for neste uke!

I den forbindelse hadde jeg lyst til å fortsette på mini-serien min "tilbake til hverdagen". Første del kan du finne her - her finner du masse deilige frokost- og lunsjretter. I dag får dere del 2, og vi tar for oss middager :)

Kylling & Kalkun

 

Svin

 

Okse (biff) & karbonadedeig

 

Rød & Hvit fisk

 

Pasta & lasagne

 

Håper dere finner inspirasjon til å lage en sunn og deilig middagsplan for den kommende uken!

Lykke til <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits