Ta deg en tur!

God kveld dere!

Uke 2 av ferien er over og det går så altfor fort... Desto viktigere er det å nyte den siste tiden - og det føler jeg at jeg har fått gjort i dag. I tillegg til en meget god rideøkt i dag tidlig, så har jeg også bakt supergrove baguetter og havrebriks, enchiladas ble dagens middagsrett og nå har jeg akkurat kommet hjem fra en liten gåtur.

Spesielt det siste punktet der er jeg ikke flink nok til å gjøre i en ellers hektisk hverdag, og det er i grunnen veldig synd! En liten tur kan gjøre så utrolig mye, og kan være nøyaktig det man bør prioritere selv når man føler at man ikke har tid til noe som helst annet enn akkurat det man må.

En liten tur blir for meg som å sette dagen litt på pause - en pause fra virkeligheten. Går jeg alene går jeg gjerne med musikk på øret, men det er også herlig å bare gå og lytte til naturen. Jeg føler at jeg kan slippe alle tanker om ting jeg bør og skal gjøre, og heller fokusere på de vakre tingene vi er omgitt av. For det er nemlig utrolig mye flott å se, men bare så lenge man faktisk husker på å se etter! De små detaljene vi tar for gitt i hverdagen - fuglekvitter, solen som skinner på vannet, blomster som spirer også videre. Slike turer kan gjøre så mye for humøret og sinnsstemningen, så vel som for kroppen. Mange har i dag kontorjobb eller generelt en stillesittende hverdag, og da er en liten gåtur desto viktigere å prioritere!

Jeg er så heldig at jeg bor bare et lite stykke unna byen, men allikevel har mulighet for å se både skog og vann. Vi har 3 "faste" gårunder her, og en av de er en vi kaller "Naturstien". Dette er en runde som har både asfalt, vann og skog. I tillegg har den mange fine minner fra da det engang gikk jernbane der som man kan studere. Jeg har bare lyst til å vise dere litt bilder fra dagens tur i håp om at flere vil legge inn en liten gåtur i hverdagen sin. Jeg skal i hvertfall bli flinkere til å ta meg tid til det når jeg er tilbake i jobb også!

Skotfosskirke i strålende sol

 

 

Slusen på Skotfoss - tidligere brukt til å fraktet mye tømmer

 

"Sommerfølelse!"

 

 

Dessverre gikk jeg akkurat litt for sent ut, så solen gikk ned rett før jeg kom til skogdelen

God tur og god helg <3

4 kommentarer

Pernille

04.08.2017 kl.20:30

Så fine bilder, og et flott sted :)
Pernille: Tusen takk, og helt enig :)

hverdagslivetivollen

04.08.2017 kl.20:34

ser virkelig fint ut :) ha en fin kveld :)
hverdagslivetivollen: Tusen takk! Å det samme til deg ;)

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits