Pytt-i-panne

Hei hei!

I dag må vi kjøre en liten repirse på denne middagen - genialt om du har rester eller råvarer som trengs å bli brukt opp.
Pytt i panne er retten og her går egentlig det meste oppi - det er bare fantasien som setter grenser. Perfekt dersom du har noen litt små vasne grønnsaker, litt diverse kjøttrester eller kanskje noen potetrester som burde brukes opp. Retten tar heller ikke lang tid å lage!

Pytt-i-panne



2 personer

  • 2 gulrøtter i terninger
  • 1/2 pose fryst brokkoli
  • 6 poteter i terninger
  • 1 pakke kjøttpølser i terninger, jeg brukte "go og mager" varianten
  • 2 stekte egg
  • Eventuelt andre ting du måtte ønske å få brukt opp
     



Slik gjør du:

  1. Start med å skrelle og dele opp potetene. Sett til koking og kok til de er møre. Jo mindre biter jo raskere!
  2. Skrell og del opp gulrøttene også. Legg gulrøtter og brokkoli i en kjele og gi det ett oppkok før du heller av vannet.
  3. Stek pølser i pannen og legg til side.
  4. Stek egg i pannen og legg til siden
  5. Ha alle ingrediensene tilbake i pannen og stek til potetene får en litt gyllen skorpe. Krydre dersom du ønsker det
  6. Server med et stekt egg på toppen!

Eventuelt trenger man ikke koke grønnsaker og poteter på forhånd - disse kan også stekes i pannen med litt smør :)

Håper det smaker <3

4 kommentarer

superdaddy92

02.08.2017 kl.18:33

så godt ut:)
superdaddy92: Takk! :)

RebeccaHasselgard

02.08.2017 kl.20:30

kjempelurt tips! :)
RebeccaHasselgard: Så bra du likte det! :)

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits