Pytt-i-panne

Hei hei!

I dag m vi kjre en liten repirse p denne middagen - genialt om du har rester eller rvarer som trengs bli brukt opp.
Pytt i panne er retten og her gr egentlig det meste oppi - det er bare fantasien som setter grenser. Perfekt dersom du har noen litt sm vasne grnnsaker, litt diverse kjttrester eller kanskje noen potetrester som burde brukes opp. Retten tar heller ikke lang tid lage!

Pytt-i-panne



2 personer

  • 2 gulrtter i terninger
  • 1/2 pose fryst brokkoli
  • 6 poteter i terninger
  • 1 pakke kjttplser i terninger, jeg brukte "go og mager" varianten
  • 2 stekte egg
  • Eventuelt andre ting du mtte nske f brukt opp
     



Slik gjr du:

  1. Start med skrelle og dele opp potetene. Sett til koking og kok til de er mre. Jo mindre biter jo raskere!
  2. Skrell og del opp gulrttene ogs. Legg gulrtter og brokkoli i en kjele og gi det ett oppkok fr du heller av vannet.
  3. Stek plser i pannen og legg til side.
  4. Stek egg i pannen og legg til siden
  5. Ha alle ingrediensene tilbake i pannen og stek til potetene fr en litt gyllen skorpe. Krydre dersom du nsker det
  6. Server med et stekt egg p toppen!

Eventuelt trenger man ikke koke grnnsaker og poteter p forhnd - disse kan ogs stekes i pannen med litt smr :)

Hper det smaker <3

4 kommentarer

superdaddy92

02.08.2017 kl.18:33

s godt ut:)
superdaddy92: Takk! :)

RebeccaHasselgard

02.08.2017 kl.20:30

kjempelurt tips! :)
RebeccaHasselgard: S bra du likte det! :)

Skriv en ny kommentar

hits