En liten oppdatering

God kveld!

Det blir litt sjeldnere oppdateringer fra meg om dagen. Det er mye som skjer samtidig som jeg tar litt sommerferie fra bloggingen.Vi jobber en del med et prosjekt på huset, nemlig å lage platting! Hverken jeg eller samboeren har gjort noe slikt før, så her lærer vi mens vi gjør. Vi begynte med stor selvtillitt og pågangsmot, men etter flere dager med tung graving var vi ikke like sikre lengre.

Og her var vi så vidt halvveis.. Maaaange jordklumper, røtter og steiner senere skulle det gå....

Heldigvis har vi plage snille foreldre med hjelp til både frakting av materialer og gode tips. Men med den norske sommeren som viser alle årstidene i løpet av et døgn førte ikke til at jobben ble noe lettere akkurat... Kan heller ikke si noe på den mentale støtten, og det nøye oppsynet under hele arbeidet!
 

Søtnosene våre <3

Men vi har jobbet på og i dag var endelig plattingen ferdig! Nå gjenstår bare å tette luken mellom platting og terrassen, og å lage trapp. Det blir veldig bra til slutt tror jeg!
 

Siden været ikke er på vår side, og vi stadig er ute å jobber, så blir det lite grilling og matlaging. Derimot blir det mye enkle og ikke alltid like sunne og "bloggvennlige" måltider her om dagen. Vi gjør det enkelt, lunsj blir brødskive ved benken og middagen er ferdigpizza fra nærbutikken. Men men, sånn er det noen ganger :)

Men jeg skal innrømme at jeg gleder meg til å komme tilbake til rutinene og matlagingen. Inntil ting er ferdig så får vi bare la det være slik, så feirer vi heller litt med en iskrem etter dagens arbeid!
 

Det var det for nå - ha en flott kveld videre <3

2 kommentarer

Victoria Larsen

01.08.2017 kl.23:15

Så herlig!!
Victoria Larsen: :D

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits