En liten gjenganger
Hei på dere!
Det går altfor for mot august og første ferie uke er snart over allerede! Sakte men sikkert går det fremover med prosjektene hjemme, men grunnet den flott "stabile" sommeren vi har i Norge så blir ting satt litt på hold av været til tider. Men jeg tror resultatet blir veldig bra :)
Vi kom nesten akkurat hjem etter en tur fra Sørlandet hvor vi har besøkt familien. Vi kjørte til Arendal tidlig i går og ble over til i dag. Nydelig grillmiddag og flott kaker i tillegg til godt selskap - da kan man virkelig ikke klage! Solen tittet også frem utover formiddagen i dag, så til lunsj grillet vi pølser nede på bryggen og så på båtlivet. Sørlandsidyll altså!
I kveld blir det nok et fryktelig lettvint "middag" her i huset. Egg og bacon brødskiver eller pannekaker får gjøre nytten :) Men jeg vil tipse dere om en litt bedre middagsrett som er blitt en gjenganger, selv om også denne er veldig enkel å lage! Perfekt på hektiske hverdager, eller som en bedre lunsj.
Kremet svin med lompechips
2 personer
- 1 pakke strimlet svin
- 1/2 boks creme fraiche
- 1 ss sweet chilli + 1 ss bbq saus
- Salat til servering
- Lomper, eventuelt pasta eller nanbrød
- Salt og pepper
Slik gjør du:
- Kutt opp salat og sett til siden.
- Sett stekeovnen på 200 grader. Legg lomper på et bakebrett og del opp i 8 som en pizza. Pensle gjerne med litt olje og ha over eventuelt krydder. Stek i ovenen til de er lett gylne - følg med underveis da det er kort mellom gyllen og sort! Avkjøl før servering.
- Stek ferdig kjøttet, skru ned varmen og tilsett creme fraiche, sweet chili og bbq.
- La det putre noen minutter og smak til med salt og pepper. Juster eventuelt med mer chili, bbq eller creme fraiche så du får den som du liker.
Håper det smaker <3
Victoria Larsen
28.07.2017 kl.18:35