Frozen yoghurt med cookie dough
Hei hei!
Det er rukket å bli onsdag allerede og midtveis i uken. Lille lørdag og tid for litt søtt ;) Selv om sjokolade er mitt desidert svakeste punkt, så er iskrem også et meget svakt punkt. Fordelen med is er at den enkelt kan lages hjemme, og med noen få tilleggsingredienser kan den faktisk bli litt sunnere!
Oppskriften er lånt (med noen små justeringer) fra Kristine som har bloggen dedication og du finner orginalen her.
Frozen yoghurt med cookie dough
1 porsjon
Til cookie dougen:
- 3 ss mandelmel
- 1 ss fiberfin, eventuelt annen tørrvare
- 1 ss vaniljeprotein
- 2 ss sukrin gold
- 1 ss fibersirup gold
- 1 klype salt
- 2 ss hakket sjokolade
- 2 -3 ss melk
Til isen:
- 300 g vaniljekesam eller gresk yoghurt
- 1 ss vaniljeprotein, kan sløyfes
- 1 ss sukringold
- ½ ts vaniljepulver
Slik gjør du:
- Lag doughen først: Bland sammen tørrvarene og sjokoladen. Tilsett deretter nok væske til at det blir en tykk deig.
- Lag så isen: Bland sammen kesam med vaniljeprotein, sukrin gold og vaniljepulver.
- Ha så kakedeigen over kesamen og bland sammen.
- Sett i fryseren i 1 -2 timer. Rør en gang i blant.
- Når isen er ferdig er det bare å servere og nyte.
Håper det smaker <3