På en seng av fargerik puré

Hei på dere :)

Du vet den følelsen når hele kroppen føles blytung og du er så trøtt at du er på grensen til å nesten føle deg små full? Kanskje ikke, men allikevel. Sånn startet min dag i dag. Lite søvn de siste dagene har virkelig satt spor og kroppen var ikke på min side i dag. Så styrkeøkten må pent settes til side, det ble litt små jogg på mølla - men det var det hele. I stedet kom jeg på jobb spiste havregrøt til frokost og en herlig sjokoladebolle til dessert. Jupp - the real deal, usunn sjokoladebolle, full av sukker og store sjokoladebiter - sånn gikk det! Og vet du hva, sånn er det bare noen ganger, og det gjør ingen verdens ting. Dessuten smakte den helt herlig og gjorde med ett dagen min litt bedre :)

Kroppen våknet litt mer utover dagen og etter en fin tur i stallen etter jobb så var formen igrunnen ganske bra. Nå blir det litt middag og litt sofasliting før senga. Det er fredag i morgen, bare en dag til på jobb før helg. Jeg er klar! Men, før helgen tar helt over har jeg et smakfullt middagstips til dere - jeg liker så godt fargen på pureen!

Karbonadedeig med gulrot- og søtpotetpure2 personer

 • 1 pakke karbonadedeig
 • 1 stor søtpotet
 • 2 gulrøtter
 • 1 pose brokkoli og blomkål blanding
 • 1 stor ss smør, en skvett melk
 • Krydder: salt og pepper, cummin, paprika, oregano, hvitløk, chili
   Slik gjør du:

 1. Skrell søtpoteten og gulrøttene, del i små biter. Ha i en kjele og kok opp. La det koke til bitene er møre.
 2. I mens setter du grønnsakene til koking - de skal kun kokes opp før de er ferdige.
 3. Stek også kjøttdeigen ferdig og ha over ønsket krydder
 4. Når bitene til mosen er møre så heller du av vannet og bruker en stamper til å lage mos. Ha i smør og melk til passe konsistens, bland godt og smak til med salt og pepper.
 5. Sett sammen retten og nyt :)
   Håper det smaker <3

2 kommentarer

Pernille

06.07.2017 kl.19:28

Det så utrolig godt ut :)
Pernille: Tusen takk, så koselig å høre :)

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits