Sjokolade i mitt <3

God lillelørdag alle sammen!

For de som har fulgt meg en stund har kanskje fått med seg at jeg er en skikkelig søtmoms, og som mange andre er sjokolade min store last her i livet. Jeg må liksom ha en eller annen form for sjokolade i løpet av dagen. Det er kanskje flere som kjenner seg igjen?

Det trenger ikke være avanserte greier, en liten rute mørksjokolade kan være nok. Men her om dagen laget jeg en herlig liten sak - den har kun 3 ingredienser, og alle er sjokolade! Trippelsjokolade folkens - da må det jo bli bra! Denne søtsaken er riktignok av den sunnifiserte slaget, men den smakte skamløst godt og heldigvis var det ikke mer is i boksen for da tror jeg at jeg kunne spist opp hele på engang!

3x sjokoladehimmelAlt du trenger er

Ha is i en bolle, ha over saus og crispkuler.
Spis og kos deg - jeg satt og mmm'et meg gjennom hele bollen.
Når den var tom var nesten litt irritert på meg selv for å ha spist opp for fort!

 Spis og kos deg - jeg satt og mmm'et meg gjennom hele bollen. Når den var tom var nesten litt irritert på meg selv for å ha spist opp for fort!

Ha en riktig flott onsdagskveld videre <3

 

Én kommentar

Victoria Larsen

05.07.2017 kl.21:38

Ser helt nydelig ut!!

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits