Middagsplan uke 27

God kveld!

Hvordan har deres helg vært? Håper dere har hatt en flott og solfylt helg! Noen har kanskje vært på Palmesus?
Jeg har riktignok ikke vært der selv, men jeg har tilbringt store deler av helgen på Sørlandet :) Jeg har familie i Arendal, så for å slå to fluer i en smekk tok vi en tur dit, sov over og dro på stevne på søndag i Fevik. Det ble litt vel mye nytt og spennende for hesten så ting fungerte ikke helt optimalt, men god stevne- og miljøtrening ble det i hvertfall!

Jeg rei tidlig i dag til morgene, så vi var hjemme igjen allerede til klokken 14. Siden været var så fint så ville jeg og samboeren få unnagjort litt i huset. Målet var å male uteboden, men en liten mismatch på rulleskaft og rulle gjorde at vi måtte utsette det. Men vi har fått snekret litt på taket, åpnet terassen der vi skal lage trapp, revet opp en stuegulv og fått vasket og ryddet en hel del! Det er kanskje ikke det artigste der og da, men så moro å se resultatene når man er ferdig :)

Nå er rumpa godt plassert på sofaen, Bones på tv og en stor porsjon middag i magen <3 Nå er det bare å lade opp batteriene til i morgen og en ny uke. Jeg er en person som liker planlegging og struktur gjør ting mye lettere. Middagene er ingen unntak - derfor har jeg satt sammen en middagsplan for neste uke i håp om å inspirere og motivere andre til både å planlegge og spise litt sunnere :)

Middagsplan for uke 27

Mandag - Smaksrik kjøttrull

 

Tirsdag - Ytrfilet av svin med hjemmelaget potetsalat

 

Onsdag - Kylling tandoori

 

Torsdag - Laks med pastinakkpure og mango-avokadosalsa

 

Fredag - Strimlet mørbrad med sesam og soya

 

Ukens søte - Sunnere sjokoladekake

Håper det smaker <3

2 kommentarer

Victoria

03.07.2017 kl.01:45

Så mye nydelig!! :-)
Så koselig at du likte det :)

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits