Kveldskos og eksamenslesing

God kveld :)

Jeg titter bare innom en liten tur for å friste og inspirere med litt deilig frukt! De belgiske jordbærene var kommet i butikken i dag, og da måtte jeg bare kjøpe! De var faktisk veldig gode og virkelig smakte jordbær (ikke bare vann). I tillegg havnet både melon, nektarin og druer med i kurven.

Som nevnt før er mai også tiden for eksamenslesing, og det gjelder også i år for min del. Jeg har eksamen allerede nå til fredag 12. mai, så kveldene går stort sett til lesing og pugging. Men - jeg blir så fort rastløs når jeg leser... Det er helt ufattelig hvor mye som blir mer interessant enn lesing akkurat da! Det er sikkert flere som kjenner seg igjen. Men som et forsøk på å bedre motivasjonen så liker jeg å kose meg med litt knasp til lesingen, og da er et deilig fruktfat midt i blinken! Så det var dagens lille eksamenstips fra min side! :)Kutt opp og dander på fat, det skal så lite til! I tillegg så er det forsket på at man spiser mye mer dersom det er oppkuttet!
Så her er det bare å fråtse i nye og gamle favoritter - Spis regnbuen :)Saftig og godt <3 God kveld!

6 kommentarer

bildemannenpaul

08.05.2017 kl.20:43

Fine bilder!

Gjerne ta en liten titt på min nye blogg :)

http://bildemannenpaul.blogg.no

Veronica Sharma

08.05.2017 kl.20:43

Dette så godt ut! og masse lykke til med eksamen :)
Veronica Sharma: Tusen takk - det trengs :)

Maria - To make each day count

10.05.2017 kl.19:19

Jag känner mig igen i att andra saker är mycket mer kul än att läsa och skriva skolarbete... Som att läsa bloggar till exempel ;)

elisebr

12.05.2017 kl.15:38

Håper eksamenen gikk kjempe bra :) Ønsker deg en fin kveld og en god helg :)
elisebr: Tusen takk, gikk nokså bra heldigvis :) God helg til deg å!

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits