Sjokolademousse med karamell og bringebær

God kveld!

Som den sjokoladeelskeren jeg er så går det omtrent ikke en dag uten at jeg spiser sjokolade i en eller annen form. En favoritt i det siste er blitt sjokolademousse! Det er så enkelt å lage, i tillegg er den både proteinrik og kalorilett, samtidig som den stiller søtsuget. Topp det hele med litt propud caramell og friske bringebær - vips så har du rene gourmet desserten <3 Det er opprinnelig Linda Stuhaug som står for grunnoppskriften, så en stor takk til henne!

Sjokolademousse



4 porsjoner

  • 200 g mager kesam
  • 2 eggehviter
  • 2 ss sukrin gold og 1 ss sukrin +
  • 3 plater gelatinplater + 0,3 dl vann/kaffe
  • 1/2 - 1 rør stevia dråper sjokolade eller karamell
  • en klype salt
  • 30 g kakaopulver
  • 25 g proteinpulver sjokolade
  • Propud caramel og friske bringebær til topping
     



Slik gjør du:

  1. Stiv pisk eggehvitene og sett til side
  2. Bland sammen kesam, søtning, kakao, salt og proteinpulver. Smak deg gjerne fram, den skal ha en kraftig smak av sjokolade og være søt og god. Litt av kakaosmaken vil forsvinne.
  3. Legg gelatinplatene i bløt i noen minutter før du smelter de i kokende vann - rør godt så alt løser seg opp!
  4. Mens miksmasteren går i sjokoladeblandingen heller du over gelatinen i en tynn stråle
  5. Vend deretter inn eggehvitene til slutt - viktig at de ikke mister luften sin
  6. Fordel i passende skål og sett kjølig til den har stivnet
  7. Server med ønsket tilbehør
     



Håper det smaker <3

3 kommentarer

dreamofstyle

04.05.2017 kl.20:59

Himmel <3
dreamofstyle: <3

elisebr

12.05.2017 kl.16:37

Så godt det så ut! :)

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits