Grovbrød på 1-2-3

God kveld!

Noen ganger er det ikke alltid man har så god tid, eller at man har lyst eller "ork" til å bruke lang tid på kjøkkenet. Da er ferdigmikser geniale! Du får mange gode og grovere typer av ferdigmikser for brød på dagligvarebutikken, og det trenger heller ikke koste noe mer enn et vanlig brød. Jeg var også så heldig at jeg kom over ferdigmiksene fra funksjonellmat på tilbud hos Meny, og da var jeg ikke sen med å hamstre med meg både kaker og brød.

Tidligere i påsken laget jeg derfor et hjemmelaget brød med miksene, og det er jo så nydelig med nystekt brød! I tillegg krever det jo da minimalt med forberedelser når det er ferdig mikser. Jeg brukte to pakker denne gangen fordi jeg har litt store brødformer, men du kan fint bruke bare en pakke også. Server med ditt yndlingspålegg og fråts i fargerike og friske grønnsaker :)

Grovbrød med solsikkefrø og gresskarkjerner1 stort brødSlik gjør du:

  1. Sett ovnene på 175 grader
  2. Bland ferdigmiksene med 6 dl vann, bland godt og la det svelle i 5 minutter
  3. Ha over i en smurt brødform og stek midt i ovnen i ca 60-70 minutter
  4. Avkjøl på rist. Ta ut av formen etter en liten stund og avkjøl videre.

Håper det smaker <3

Én kommentar

Victoria Larsen

16.04.2017 kl.21:35

Ser kjempe godt ut! :D

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits