Nå er det bevist - påskekos er sunt!

God kveld!

Jeg må bare få dele litt tanker og forhåpentligvis litt inspirasjon omkring påsken og påskekosen. I dag nådde jeg nemlig en ny milepæl i treningen min!
I dag løftet jeg 100 kg i markløft når jeg testet maksløft med 1 repetisjon, og det til tross for at jeg aldri har løftet mer enn 80 kg i markløft før. I hverdagen har jeg en tendens til noen ganger å stresse kroppen litt vel mye, både med mindre søvn, mye jobb og ikke alltid riktig eller nok mat. Jeg prøver selvsagt alltid å gjøre det beste jeg kan for å ta vare på kroppen min, men noen ganger pusher jeg den nok litt hardt, og jeg må "redde" meg inn i helger og ferier.

Men så er det disse fantastiske tidene som for eksempel påske. Da blir det gjerne både litt ekstra søvn, ekstra mat og ekstra kos. Og det er så nydelig å kjenne når kroppen fylles med nytt overskudd, den er godt restituert og humøret er på topp. Nettopp det var årsaken til dagens nye rekord. Jeg har slappet helt av de siste dagene, sovet lenge, spist masse god mat og mye påskegodt. Det har vært en fin balanse mellom det sunne og usunne, og det ga virkelig en herlig power-følelse på trening i dag.

Nok engang er det dermed bevist, litt ekstra kos i høytiden er slettes ikke farlig - heller tvert om! Jeg tar dette til meg som en liten påminnelse til meg selv i hverdagen også, om hvor viktig både nok søvn, men også nok mat, er for at kroppen skal fungere og klare å yte maksimalt - spesielt dersom man har en aktiv hverdag. Jeg syntes dette er litt viktig å snakke om, da de fleste av oss er altfor flinke til å heller tenke motsatt og passe på alt vi ikke skal ha i oss.
 


 

Jeg er så takknemlig for at jeg har en kropp som fungerer. Jeg kan bevege meg fra A til B, jeg kan løpe og hoppe, jeg kan svømme og danse, og det er det så absolutt ikke alle som kan. Med riktig trening kan man utrette utrolig ting, og man kan tilpasse seg til omtrent alt hvis man bare vil. Kroppen er en helt fantastisk maskin og det er viktig å stelle pent med den og man vil at den skal vare lenge!

Med det vil jeg bare ønske dere en fortsatt fin påske - kos dere masse - det skal jeg!
Og hvem vet, kanskje det blir flere rekorder i løpet av påsken?

Ha en flott kveld <3

2 kommentarer

Victoria Larsen

13.04.2017 kl.20:00

Jeg ønsker deg en fin torsdag :-)

Nora Piscopo

13.04.2017 kl.20:37

Ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits