Fylt og gratinert kylling

Hei alle sammen!

For en fantastisk dag dette har vrt! Etter noen fine timer p jobb s var det endelig pskeferie, solen skinner og gradestokken viser 18 grader. Huset er vasket og faktisk ogs pyntet opp med litt gult, og jeg er virkelig klar for bare nyte. I kveld blir det pizzakveld med rideklubben s det blir nok koselig!

Siden jeg er i det sommerlige-humret om dagen s vil jeg dele en ny sommerlig rett med dere. Denne middagen ble virkelig s saftig og smakfull som den ser ut, en fantastisk god middag <3 Og kanskje best av alt - den lager seg omtrent selv i ovnen.

Kylling med mozzarella, tomat og basilikum



2-3 personer

  • 1 pakke mozzarellaost i tynne skiver
  • 2-3 store kyllingfileter
  • 1 stor tomat i tynne skiver
  • Friske basilikumblader
  • Salt og pepper
  • nsket tilbehr, vi valgte stpotet (ca 250 g pr. pers)
     



Slik gjr du:

  1. Sett ovnen p 200 grader
  2. Vask og eventuelt skrell stpoteten, skjr i bter. Ha i en ildfastform med litt olje og krydder, stek i ca 30 min.
  3. Lag snitt i kyllingfiletene, nesten helt igjennom med 0,5-1 cm mellomrom. Legg en skive tomat, en skive mozzarelle og litt basilikum i hvert snitt.
  4. Ha filetene i en ildfastform, ha eventuelt over litt salt og pepper. Stek i ovnen sammen med potetene i ca 25-30 min.
     



Hper det smaker <3

 

6 kommentarer

Victoria

07.04.2017 kl.17:35

Set helt nydelig ut!! N fikk jeg godt tips :D
Victoria: h s koselig hre <3

Bella

07.04.2017 kl.18:02

h vad gott!
Bella: Deilig! :)

Pernille

07.04.2017 kl.18:21

Det s veldig godt ut :)
Pernille: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. P bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Flg meg gjerne ogs p instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits