Tomme batterier, lærerik praksis og sjokoladepannekaker

God kveld fine dere!

Jeg må rett og slett få starte dagens innlegg med å beklage! Planen var å dele en ny og inspirerende matplan for uken med dere i går, men slik gikk det altså ikke... For de av dere som ikke har fått det med dere så er jeg nå ute i en praksisperiode for første gang som lærer! Dette er utrolig morsomt, spennende og utfordrende. Jeg har aldri gjort noe slikt før, og det er jo faktisk nå jeg virkelig får sett hvordan det fungerer i virkeligheten. Så langt er jeg veldig fornøyd og lærer stadig noe nytt! I tillegg til praksisen så jobber jeg fremdeles litt i helgene, trener og rir hesten og forsøker å få trent min egen kropp også. Men jeg er langt i fra et supermenneske (selv om jeg noen ganger tror det selv), så også her sier det stopp på energinivået til tider.

I helgen sov jeg også utrolig dårlig, slik at når kvelden kom i går var det rett og slett slutt på batteriene og jeg måtte legge meg selv på lading! Det blir også ofte svært enkle, og ikke alltid så delikate, middager i slike hektiske perioder - slik at jeg har ikke så mange ting å dele med dere heller.

Jeg skal forsøke å gjøre så godt jeg kan med å dele inspirerende og deilige matretter med dere, men jeg håper dere har litt forståelse for at jeg kanskje ikke får til å oppdatere dere like ofte som jeg normalt sett får til akkurat i denne perioden:)

Men jeg har allikevel en liten søtsak til dere i dag! Jeg har testet ut en ny ferdigmiks av pannekaker og resultatet ser dere nedenfor! Perfekt til en liten søt dessert eller kveldsmat <3

Test av sjokolade-pannekake-miks1 porsjon

 • 50 g pannekakemiks - Kjøpes i diverse nettbutikker og helsekost
 • 1,5 dl vann
 • 1 stort egg
 • 1 ts bakekakao
   Slik gjør du:

 1. Bland alle ingrediensene sammen og la det svelle et par minutter
 2. Stek til store og tynne pannekaker i stekepannen på middels høy varme
 3. Server med dine favoritter - det blir gjerne enten litt sirup eller syltetøy for min del
   Jeg har laget de både med og uten egg - og med egg er desidert best! Da ble de saftige og gode :)

Håper det smaker <3

4 kommentarer

Victoria

13.03.2017 kl.22:04

Ser kjempe godt ut :)
Takk for det :)

veganerprinsessa

14.03.2017 kl.08:35

Åh ser fantastisk ut! Så spennende som praksisperiode som lærer- gøy at du er fornøyd med deg også :D
Smakte deilig! ja veldig spennede og storkoser meg :D

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits