Kokosbollekake

God kveld!

Endelig er jeg hjemme etter en 13 timers lang og hektisk dag... Denne dagen har virkelig gått slag i slag og det var helt fantastisk å komme hjem.
På slike dager blir det veldig enkle og raske middager her i huset, og de blir så absolutt ikke dandert pent for å bli tatt bilde av for å si det sånn. Da snakker vi tallerkner som nærmest ligner mer på en haug enn en middag! Her på bloggen er det jo faktisk slik at jeg viser dere bare det jeg "vil" dere skal se, og slike kaosmiddager blir som regel ikke med i beregningen da. Jeg syntes det er litt viktig å påpeke at jeg så absolutt ikke bestandig spiser fint danderte og sunne middager, men at jeg også skeier ut og spiser "usunne" middager, og ikke minst godis! Det er jeg så absolutt ikke like flink til å vise der her! Jeg mener at det viktigste må være at man som regel forsøker å spise sunt og være i litt aktivitet, og heller nyte de stundende man "skeier ut". Og IKKE få dårlig samvittighet! Men - nok om prat :) Nå går vi over til dagens overskrift!

Jeg har en del eggehviter som må brukes opp og jeg regner med at valget faller på en kokosbollekake i morgen. Jeg deler derfor oppskriften med dereogså i dag, så kanskje dere vil lage den i morgen også?

Oppskriften er opprinnelig fra fitnesskaroline

Kokosbollekake1 middels stor kake

 • 3 eggehviter
 • 5 ss sukrinmelis
 • 1/2 ss sukrin gold
 • 3-5 dråper stevia vanilje
 • 5 gelatinplater
 • 0,5 dl vann
 • Kokosmasse
 • Sjokolade til toppingSlik gjør du:

 1. Legg gelatinplatene til bløt i ca 5 min
 2. Stivpisk eggehvitene, tilsett søtning litt etter litt
 3. Kok opp vann, klem vannet ut av gelatinplatene og smelt i det kokende vannet. Pass på at alt blir løst opp!
 4. Tilsett gelatinen i eggehvite-blandingen i en tynn stråle mens vispen går. Bland godt
 5. Hell røren i en passende form og strø over kokosmasse. (Det være lurt å kle kakeformen inn med glad-pack)
 6. Sett kaldt en liten stund - kaken stivner nokså fort
 7. Smelt sjokolade og ha over kaken. Sett på ny til kjøling til sjokoladen har stivnet. Eventuelt ha over litt mer kokoksmasse på toppen.Håper det smaker <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits