Laks med pastinakkpure og mango-avokadosalsa

Hei på dere!

Dagens middag ble en ny favoritt her når det kommer til fiskefronten. Ett av mine nyttårsforsetter var jo å spise mer fisk, og så langt går det rette veien! Jeg ville teste ut noen nye varianter for å gjøre fiskemiddagen litt mer spennende, og jeg har fått servert bl.a. pastinakkmos som tilbehør på restauranter tidligere. Jeg har aldri laget det selv før nå, men det blir så absolutt ikke siste gangen. Pastinakkpure var både overraskende enkelt og godt spør du meg :)

Laks med pastinakkpure og mango-avokadosalsa



1 person

  • 1-2 laksefileter
  • 1 liten pastinakk
  • 1 ss kesam mager
  • 1 ts smør
  • 1/2 avokado
  • 1/3 mango
  • Krydder: salt, pepper, chili
     



Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader. Legg laksefileten i en liten ildfastform og stek den ferdig. Stekes i ca 15-20 minutter
  2. Skrell og del pastinakken i små biter. Kok til den er mør og hell av vannet.
  3. Bruk en stamper og lag mos, ha i smør og kesam og rør godt. Smak til med eventuelt salt og pepper.
  4. Kutt opp avokado og mango i terninger, ha over krydder (smak deg frem hvor sterk du vil ha den)
  5. Server og nyt!

Håper det smaker <3

Én kommentar

Victoria Larsen

09.02.2017 kl.20:48

Ser jo kjempe godt ut!

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits