Thailandsk kyllingform

Hei hei!

Har dere hatt en fin start p uken s langt?
Jeg startet med en seig kt p Stamina hvor bryst og skuldre stod i fokus. Litt trtt etter helgens utskeilser og litt stiv i kroppen etter ha ligget en uke p sofaen. Men helt greit :) Resten av dagen har stort sett gtt til jobb og litt middagslaging, s n er det sofa, Netflix og en liten st dessert som str p planen!

Forrige uke laget jeg denne middagen fra Linda Stuhaug og det smakte deilig. Dessverre var det kun kokosmelk light jeg hadde i huset, s sausen ble litt tynn. S anbefaler derfor bruke fullfettet kokosmelk og gjerne litt creme fraiche ogs :)

Thailandsk kyllingform



2 personer

  • 1 rdlk i grove biter
  • 3-4 kyllingfileter i mindre biter
  • 1/2 - 1 boks kokosmelk
  • 1/2 boks creme fraiche
  • Krydder: 1 ts paprikapulver, 1 ts karripulver, 1 ts hvitlkspulver, salt og pepper, eventuelt chili
  • Valgfritt: 1 ss red curry paste
  • Eventuelt maisenna til jevning
  • Salat/gulrot og ris til servering



Slik gjr du:

  1. Sett ovnen p 180 grader
  2. Legg rdlk i bunn av en ildfastform og legg kyllingbitene over
  3. Bland sammen kokosmelk, creme fraiche og krydder - og eventuelt red curry paste - i en kjele og gi det et lite oppkok.
  4. Juster med krydder og eventult maisenna. Ha deretter over kyllingen.
  5. Sett formen i ovnen og stek i ca 25-30 minutter
  6. Kok ris etter anvisning p pakken og server med en frisk salat

Tips: Ha gjerne noen peantter eller cashewntter over fr servering

Hper det smaker <3

2 kommentarer

Victoria Larsen

14.11.2016 kl.20:28

Ser kjempeg godt ut! :D
Victoria Larsen: Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. P bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Flg meg gjerne ogs p instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits