Hjemmelagde fiskepinner med remulade

Hei på deg!

Det er torsdag og helgen nærmer seg fort :) Her i Skien har det vært et lite værskifte det siste døgnet og jeg måtte faktisk skrape is på bilen i dag tidlig. De melder faktisk snø i morgen og lørdag, men vinterhjulene er lagt på så jeg er klar.

Dagens middagtips på ukesmenyen var fiskepinner med søtpotet og remulade, inspirert fra Kristine Weber - og her kommer oppskriften :)

Fiskepinner med remulade og søtpotet



2 personer

  • 400 g fisk, jeg brukte torsk
  • 1 egg, lettrørt
  • Sesammel eller annet mel
  • 4-500 g søtpotet i båter/staver
  • Aspargesbønner
  • 2-3 ss kesam mager
  • 1 ts lett majones
  • 1 ts søtsterk sennep
  • Eventuelt litt hakket sylteagurk
  • Salt og pepper
  • Smør/olje til steking



Slik gjør du:

  1. Start med søtpoteten: Vask og eventuelt skrell søtpoteten og del i passende skiver. Ha over litt olje og ønsket krydder og stek i ovnen på 200 grader i ca 25 min.
  2. Del fisken i mindre biter og dypp først i egg, deretter i sesammel og stek på middelsvarme med litt smør i pannen.
  3. Kok opp aspargesbønnene når maten begynner å nærme seg ferdig.
  4. Remuladen lages ved å blande kesam, majones, sennep, salt og pepper og eventuelt sylteagurk. Smak deg litt frem.

En litt morsommere måte å spise torsk på spør du meg :)



Håper det smaker! <3

3 kommentarer

Victoria Larsen

03.11.2016 kl.19:41

Åh, ser kjempe godt ut!

Lisa

04.11.2016 kl.01:45

Nam, jeg har aldri prøvd å pannere fisk selv før! Og tork er så godt, jeg må prøve!
Det burde du :-D steker du i olje blir den nok litt sprøere enn med smør ;-) så er det jo litt smak og behag

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

24, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits