Hjemmelagde knekkebrød

Hei Hei!

Dette er uten tvil min favorittoppskrift når det kommer til knekkebrød.
Jeg tok utgangspunkt i Kristine Weber sin oppskrift, men jeg er ikke så glad i linfrø, så jeg reduserte mengden litt der, og hadde i litt mer solsikkekjerner :)

I tillegg er de utrolig lette å lage, og passer fint med både søtt og salt tilbehør. Personlig syntes jeg hjemmelagde knekkebrød smaker sååå mye bedre enn ferdigkjøpte, og man kan jo fint variere så man bruker de frøene og meltypene man selv foretrekker :)

Verdens beste knekkebrød


 

2 bakebrett

  • 4 dl lunkent vann
  • 0,5 dl olje
  • 2 dl havregryn
  • 1,5 dl solsikkefrø
  • 0,5 dl linfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 dl valgfritt mel, jeg brukte siktet speltmel
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2-1 ts salt


 

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 180 grader varmluft

2. Bland frø, havregryn, vann, olje sammen og la det stå å svelle i 10 minutter.

3. Bland deretter i mel, bakepulver og salt.

4. Smør røren utover to bakepapirkledde brett. Stek i 15 minutter først.

5. Ta brettene ut og rut opp knekkebrødene. Stek deretter videre i 20-30 minutter til knekkebrødene er gylne.

Server med favorittpålegget ditt!


 

Ha en flott dag! <3

 

4 kommentarer

Henriette Celin

12.06.2016 kl.10:07

Så gode de så ut (:
Det var de å ;)

lisarorvik

12.06.2016 kl.10:15

Dette så kjempe godt ut :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)
Tusen takk, og takk for tips! :)

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

23, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits