Kjøttfri grønnsaksgrateng!

Hei på dere!

Har dere hatt en fin start på uken?
Etter en rimelig avslappende og rolig helg begynte denne uken virkelig brått for min del! Alarmen ringte 05.00 og både trening og stall ble unnagjort før skolen.
Det er litt deilig også å bli ferdig med ting, så har jeg kvelden fri til å gjøre andre ting! Eller fri og fri... Det blir ikke så mye fri i disse hektiske eksamensperiodene, og det er sikkert mange som kjenner seg igjen :)

For å bruke minst mulig tid på kjøkkenet slo jeg til med en veldig enkel og greit grateng! Denne er også kjøttfri og passer flott på en meatfreemonday :)
I tillegg er det supert for å få tømt kjøleskapet!

Grønnsaksgrateng med soyakjøttdeig



2 personer

  • 1 boks hakkede tomater
  • 3 ss tomatpure
  • 1 aubergin
  • 1 squash
  • 1/2 løk
  • 1 boks hermetiske champignong
  • 1 pose Hälsans kök kjøttdeig
  • 2-3 fedd finhakket hvitløk
  • Krydder: salt, pepper, oregano (kjøttdeigen er allerede litt krydret)
  • Ost til topping
  • Eventuelt andre grønnsaker: gulerot, brokkoli, blomkål



Slik gjør du:

  1. Skjær opp aubergin og squash i små biter. Legg i en ildfastform sammen med tomat, løk, hvitløk, champignong og krydder.
  2. Stek i ovnen på 200 grader i 20-30 grader. Tiden vil variere ettersom hvor store bitene er skjært, men grønnsakene skal bli nokså møre.
  3. I mens steker du kjøttdeigen. Når grønnsakene har begynt å blir møre tar du ut formen, topper med kjøttdeig og ost.
  4. Stek deretter videre til osten er blitt gratinert.

 



Server med en klatt kesam og noen grove rundstykker så er middagen komplett :)

Håper det smaker!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

23, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits