Kalkunmiddag og dagens styrkeøkt

Hei kjære lesere!

Jeg vil gjerne få starte med å takke dere for den utrolig flotte responsen på innlegget i går! Det gjør utrolig godt å lese alle vennlige ord og hilsner. Så tusen takk!

Dagen i dag startet litt sent. Jeg lå og dro meg til klokken halv 10 - og det er ikke ofte - men så deilig det var <3 Etter en tur i stallen møtte jeg min kjære på Stamina for en styrkeøkt. Bryst, triceps og skuldre stod i fokus. Men det var tydeligvis flere som var kommet hjem fra fjellet og ladet opp batteriene, for så mange mennesker på et sted! Men vi fikk unnagjort en liten styrkeøkt alliekvel. Dagens økt så slik ut:

* Benkpress 10x10
* Flyes i kabel ovenfra
* Flyes i kavel nedenfra
* Sidehev
* Fronthev
* Skulderpress m/stang
* Dips
* Nedtrekk stang

I går var jeg på middag hos familien og vi fikk servert en helt fantastisk god kalkunmiddag! Fløtesaus, ananas, poteter, brokkoli og kalkunfilet ble tatt godt i mot! Dagens middagstips er riktig nok kalkun, men med et litt annet tilbehør :)

Kalkun med waldorfsalat



2 personer

  • 1 stor kalkunbrystfilet
  • 400 g søtpotet
  • 1 pose fryst brokkoli, eventuelt noen aspargesbønner
  • Salt og pepper

    Til waldorfsalaten:
  • 1 boks kesam
  • 3-4 ss lett majones
  • 1 eple i terninger
  • 1 klase stenfrie druer
  • Hakkede hasselnøtter



Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 180 grader
  2. Legg kalkunfileten i en ildfastform sammen med noen klatter smør på toppen og krydder. Sett i et steketermometer.
  3. Stek kalkunen til temperaturen er rett under 90 grader, dette tar minst en god time. Pakk fileten deretter inn i aluminiumsfolie og la den hvile seg litt. Skjær så i skiver.
  4. Vask og eventuelt skrell søtpoteten. Skjær i passende båter og legg i en ildfastform sammen med krydder og litt olje. Stek i ovnen (gjerne på varmluft med kalkunen) i 30-40 minutter. Rør litt i potetene underveis.
  5. Mens du venter på maten skal bli ferdig lager du waldorfsalaten. Bland alle ingredienesene, smak deg frem og sett kaldt til servering.
  6. Kok opp brokkolien når maten nærmer seg ferdig.
  7. Så er det bare å sette maten sammen og servere.



Håper det smaker <3

6 kommentarer

Emilie Andrea

28.03.2016 kl.18:21

Åh nam!
Emilie Andrea: Mmm! :)

JSH

28.03.2016 kl.18:28

Ser nydelig ut! Elsker waldorfsalat <3
JSH: Jeg også - en perfekt kombinasjon til kalkun <3

facelessfashiion

28.03.2016 kl.18:57

Så godt!
facelessfashiion: Helt enig! :D

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

23, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits