Enkel og sunn hverdagskos

God kveld!

I dag tenkte jeg å vise dere et lite tips på hvordan man veldig enkelt kan få både store og små til å spise mer grønnsaker.

Det er ingen hemmelighet at vi spiser med øynene! Og det skal såå lite til, før til og med grønnsaker ser fristende og delikat ut, og det tar faktisk ikke mer enn 5 minutter å stelle det i stand :)Første bud er å handle inn slik at man faktisk har det i huset. Skriv gjerne en liste før du handler, og har du barn i huset - la de være med på å bestemme.

Når kvelden nærmer seg og man har landet i sofaen kommer gjerne søtsuget. Da finner man frem grønnsakene (eller frukten), skjærer opp i passende biter og legger på fat. Sett det frem på bordet - så skal jeg love at det blir spist opp :)

Hvis ikke det er frukt jeg skjærer opp, men grønnsaker, så syntes jeg det er litt ekstra godt med dipp til. Denne dippen lages super enkelt ved å blande kesam med krydder.Jeg bruker som regel 1/2 boks mager kesam, grillkrydder, hvitløkskrydder, paprika krydder og litt salt. Eventuelt litt karri. Men man kan fint kjøpe ferdig dipp-poser også, både potetgulldipp som klassikeren "Holiday" eller andre som er til "kalde sauser" som gresk dressing o.l.Prøv deg frem og finn dine favoritter <3 Det skal så lite til! :)

Ha en flott onsdagskveld videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

23, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits