Kylling med peanøttsaus

God kveld!

Har alle hatt en fin dag? Det var første skole dag i dag og nå kjenner jeg at hverdagen virkelig er tilbake for fullt! Men for min del syntes jeg ikke det gjør noe. Jeg trives veldig godt med hverdagen min og jeg er et veldig "rutine"menneske. Foruten om skole har dagens bestått av hele to treningsøkter. Først en styrkeøkt på Stamina, deretter en ridetime med instruktøren min. Alt i alt en bra dag :) På dagens styrkeøkt lå fokuset på bein og rompe, og øvelsene jeg kjørte var:

* Goblet squat med strikk, 4 sett x 10-15 rep
* Revers hypers, 4 sett x 6-10 rep
* Leg extension, 3 sett x 8-10 rep
* Bulgarsk utfall, 3 sett x 8-10 rep

I tillegg bruker jeg alltid litt ekstra tid på god oppvarming med både massasjerulling og tøying. Jeg syntes jeg får så utrolig mye bedre kontakt med muskelene når jeg tar meg tid til dette før jeg starter økten. Har du ikke prøvd dette før anbefaler jeg dere å teste det ut, spesielt tøying av hofteleddet :)

Så var det dagens middag. Jeg har aldri laget peanøttsaus tidligere, men det smakte veldig godt til kylling. Så dette er absolutt ikke siste gang jeg lager det!

 

Kylling med peanøttsaus2 personer

2-3 kyllingfileter

1 pose boil-in-bag fullkornsris

Peanøttsmør**, jeg brukte en pulvirisert variant, denne

Vann til passe konsistens

En håndfull peanøtter, hakket

Salat som tilbehørSlik gjør du:

1. Kos ris etter anvisning på pakken

2. Stek kylling på middels høy varme og krydre med ønsket krydder.

3. Mens kyllingen steker lager du peanøttsausen. Jeg valgte å ha den kald, så jeg blandet 3 ts peanøttpulver med vann til jeg fikk en fin konsistens.

4. Kutt opp salat og peanøtter.

5. Når ris og kylling er ferdig heller du sausen over maten og avslutter med hakkede peanøtter for litt crunch. Server med salat.

Håper det smaker! :)

 

**Dersom du ikke har PB2 kan du bruke vanlig peanøttsmør, gjerne grovtype. Til to personer hadde jeg da brukt 75 g peanøttsmør og 0,5-1 dl vann. Kok da gjerne opp vannet først og tilsett peanøttsmøret, rør godt om og server.Ha en fin kveld videre <3

Én kommentar

sabrinah

07.01.2016 kl.21:08

Åå nam! Ha en riktig fin kveld, og titt gjerne en liten tur innom min blogg ved ønske! :)

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

23, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits