Hjemmelagde knekkebrød og test av ny atkinsbar

God kveld!

Ble litt sen oppdatering her. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagen. I dag har jeg kun ligget rett ut på sofaen og syntes synd på meg selv.

Siden jeg ikke var i form syntes jeg at jeg fortjente en liten trøst, og da ble det test av den nye atkinsbaren. Har dere smakt den? Den er med smak av "Fudge Caramel"


Jeg syntes den var veldig god, men favoritten er fremdeles sjokolade. Men veldig god konsistens!

 

Så over til dagens oppskrift. Disse knekkebrødene ble utrolig gode syntes jeg! Oppskriften er lånt fra Maren Erdvik, og du finner den her.

 

Hjemmelagde knekkebrød



  • 2 dl sammalt hvete
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 2 dl havrekli
  • 2 dl sesamfrø
  • 2 dl solsikkefrø
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl kruskakli
  • 7 dl vann
  • 2 ts salt


Slik gjør du:

  • Bland alle ingrediensene godt sammen og la blandingen "sette seg" i ca 1 time
  • Smør blandingen så gjevnt du kan utover et bakepapir på en stekeplate
  • Inn i ovnen på 185 grader i ca 40 minutter - slipp ut litt damp underveis
  • Hvis knekkebrøene ikke blir sprø og crispy, så setter du dem bare inn igjen på litt lavere varme og lar dem stå å "tørke" 
  • Jeg pleier å ta ut knekkebrødene ca halveis i steketiden for å rute dem opp. 
  • Avkjøl på rist, og nyt!

 

Denne oppskriften holder til to stekeplater.

 

Håper det smaker!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

linnmblom - med sunn mat og trening i fokus

23, Skien

Hei! Ei blid og livlig jente fra Skien. Stor lidenskap for kosthold og trening. På bloggen vil jeg dele enkle og gode, ikke minst sunne, oppskrifter og et par treningstips i ny og ned. Følg meg gjerne også på instagram: linnmblom

Kategorier

Arkiv

hits